Haal meer uit jouw businessplan met OGSM Software

Via Business Plan op 1A4, oftewel de OGSM methode maak je in één oogopslag duidelijk hoe verschillende onderdelen samenhangen met de doelstelling en met elkaar. Dit maakt het tot een krachtig middel om voortgang en focus te bewaken. Het dwingt om echte keuzes te maken en daardoor meer kans op succes te creëren.

In de praktijk merken we dat het plan in de waan van de dag wel eens naar de achtergrond verdwijnt. Actiehouders vergeten hun taken en het management moet actief achter de stand van zaken aan. Daarom hebben we afgelopen periode meegewerkt aan een oplossing om nog makkelijker, nog meer uit de methode te halen.

Het resultaat: OGSM Software. Een beveiligde online monitoringtool voor jouw businessplan. Gemakkelijk te delen met collega’s en altijd up-to-date doordat iedereen in dezelfde versie werkt. Doormiddel van automatische reminders blijft het plan top-of-mind. Actiehouders worden herinnerd aan het uitvoeren van hun taken en de voortgangsgrafieken geven duidelijke handvatten voor gerichte bijsturing.

OGSM software is de ideale tool om zelfsturende teams op een agile manier te laten werken aan het succesvol bereiken van organisatie doelstellingen.

Benieuwd wat OGSM Software voor jou kan betekenen?

Natuurlijk delen wij ons enthousiasme graag. Daarom organiseren we komende zomer vier kennismakingssessies. In zo’n twee uur geven we een introductie over de methode en de werking van de software. Daarnaast is er een moment om te bespreken waar jij tegen aanloopt bij de ontwikkeling of uitvoer jouw businessplan op 1A4.

Data 
Donderdag 18 juli 15.00 – 17.00
Woensdag 21 augustus 15.00 – 17.00

De kennismakingssessies vinden plaats in ons lokaal in Midwest (Cabralstraat 1, Amsterdam)

Aanmelden / meer informatie