Gezocht – Energieke en ambitieuze starter die gek is op merken

Welk jong, slim talent dat gek is op merken en graag bedrijven en teams verder brengt komt Business Openers versterken? Wij helpen inspirerende merken en mensen om de stap te maken van goed naar geweldig met Positionering, Strategie en Internal Branding.

Onze klantenkring is breed en varieert van food, retail, E-commerce, energie, advocatuur, financiële dienstverlening, mode, overheden, steden & gebieden tot culturele instellingen. Klein en groot, in Nederland en daarbuiten.

Ons kantoor is in het inspirerende schoolgebouw Midwest, te midden in de Baarsjes in Amsterdam West. Koeckjes van de Koeckebackers zijn gegarandeerd. De meeste tijd ben je overigens met en bij klanten aan de slag. Stuur ons dan een bericht met motivatie en een kort CV. We zoeken een talentvolle starter met geen tot een jaar werkervaring. Academisch geschoold. Een rijbewijs is essentieel.

Mail ons: of