Gezocht OGSM – Strategische Business consultant

Welk slim talent helpt graag bedrijven en teams verder met een scherpe strategie en komt Business Openers versterken?

Wij helpen inspirerende merken en mensen om de stap te maken van goed naar geweldig met Positionering, Strategie en Internal Branding. Onze klantenkring is breed en varieert van food, retail, E-commerce, energie, advocatuur, financiële dienstverlening, mode, overheden, steden & gebieden tot culturele instellingen. Klein en groot, in Nederland en daarbuiten.

Ons kantoor is in het inspirerende schoolgebouw Midwest, te midden in de Baarsjes in Amsterdam West. Koeckjes van de Koeckebackers zijn gegarandeerd. De meeste tijd ben je overigens met en bij klanten aan de slag.

Ben je zelfstandig, ambitieus en hou je ervan om vanaf dag 1 in het diepe te worden gegooid en uitgedaagd te worden? Stuur ons dan een bericht met motivatie en een kort CV. We zoeken een talent toe aan zijn 2e of 3e baan. Ervaring met OGSM en/of agile werken is een pré. Academisch geschoold. Een rijbewijs is essentieel. Mail ons: of