Maatschappelijke bijdrage

We zijn fan van ondernemen en vinden het onze taak om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan het vergroten van het succes van goede doelen. Daarnaast krijgen we gewoon veel energie van de samenwerkingen!

Medellín Secret

Karakteristieke, zuivere koffie van één topplantage met hart voor de wereld. Medellín Secret is het initiatief van gepassioneerde koffieboeren die geloven dat het anders kan. Die hun mooie oogst liever niet via de grote hoop van een coöperatie in een melange van een multinational zien verdwijnen. Ze verbouwen, oogsten, branden en vermarkten de bonen zelf, zonder dure tussenschakels. Medellín Secret behaalde tal van kwaliteitsprijzen, waaronder de eerste plaats in de smaaktest van topkok Pierre Wind. Samen met Business Openers is het merk en de business strategie ontwikkeld.

Koeckebackers

Koeckebackers maakt bijzonder goeie koeck. Maar die koeck is eigenlijk niet meer dan een hulpmiddel. Het gaat Koeckebackers er vooral om een plek te geven aan jongvolwassenen die – om wat voor reden dan ook – al een tijdje buitenspel staan. Mensen die in de bijstand zitten maar eigenlijk wel weer op weg willen. Samen met Business Openers is het merk en de commerciële strategie ontwikkeld.

BiD Network

BiD Network is een Nederlandse NGO die kleine en middelgrote ondernemingen in Afrika helpt door hen te koppelen aan investeerders. Business Openers hielp 14 van deze ondernemers om met de OGSM methodiek hun bedrijfsstrategie te definiëren.

Cruyff Foundation

De Cruyff Foundation gelooft dat een betere wereld, een bewegende wereld is. De Cruyff Foundation wordt in Nederland gewaardeerd als organisatie die jeugd in beweging brengt en houdt doordat ze gestructureerd samenwerken en communiceren vanuit de drie pijlers (Cruyff Courts, gehandicapte sport en Schoolplein 14) en het merk. Samen met Business Openers is het merk en de business strategie doorontwikkeld.

Elephant Parade

Elephant Parade gelooft in een blijere wereld door de kracht van een wereldwijde beweging. Elephant parade is de grootste openluchttentoonstelling met als doel het redden van de met uitsterven bedreigde Aziatische olifant. Samen met Business Openers is het merk en de business strategie ontwikkeld.